Opruimen is leuk

Het zit nu eenmaal in me. Ik vind opruimen leuk! Altijd al gevonden.

En dan bedoel ik opruimen in de zin van ordenen, opschonen, organiseren, plannen maken en structuur aanbrengen. In mijn privé, mijn werk en bij anderen thuis steek ik graag de handen uit de mouwen. Het leukst is oplossingen bedenken hoe het beter kan. En nu heb ik er mijn beroep van gemaakt! Geweldig, je kunt me niet blijer maken.

Onze consumptiemaatschappij vertelt ons al decennia lang dat we van spullen gelukkig worden. Dus we gaan massaal op zoek naar meer. We leven niet meer zoals 20 jaar geleden. We hebben veel bezit, een drukke baan en we hebben de middelen in handen om altijd en overal met elkaar te communiceren als nooit tevoren. Onze tijd is kostbaar. We multitasken dat het een lieve lust is. 

En we ruimen op. De spullen zijn onze huizen binnengeslopen. Want we hebben net als de Amerikanen last van ‘stuffocation’. We stikken in onze spullen. Zeg nou eens eerlijk, heb we die spullen écht allemaal nodig? Verlangen we niet diep in ons hart naar ruimte en rust. We willen wel opruimen, maar het kost tijd en energie. En we zien op tegen de heisa die het met zich meebrengt. Al die spullen moeten we verzorgen, onderhouden of repareren. Waar halen we de tijd vandaan? Want we zijn druk, druk, druk. En Het kan ook anders. Al is opruimen en organiseren niet je hobby of je talent, opruimen kan leuk zijn!

Eh, leuk? Ja echt, want je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Samen met mij aan de slag is de oplossing. Ik ben dan jouw coach, jouw helpende hand, jouw steuntje in de rug.

opgeruimd levenIk creëer voor jou die ruimte en die rust waar je zo naar verlangt. Hoe fijn zou het zijn als je nu eens eindelijk kan opruimen met blijvend resultaat. Dat je uit de chaos in je huis (en je hoofd!) komt. Dat je verlost bent van je eeuwige opruimacties. Want dat verdien je. En ik help je. Zo simpel is het. 

Want ik vind opruimen namelijk leuk!

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.