Geef mij de chaos en ik schep orde. Inmiddels heb ik al vele klanten met succes kunnen helpen. Het meest waardevol aan mijn hulp is dat er niet alleen letterlijk weer ruimte komt, maar ook ruimte en rust in je hoofd.

Ik zie blije gezichten en dat vind ik belangrijk want ik weet hoeveel opluchting en tevredenheid een opgeruimd leven kan geven.

Met respect voor jouw eigendommen, met geduld en enthousiasme help ik jou naar het gewenste doel. Wat anderen over mij zeggen; rustig, geduldig, empatisch, hartelijk, inventief en als het nodig is een beetje streng. Wat je nog meer over mij moet weten? Ik houd van lezen, Brie, Cassis, een opgeruimd huis (!), mijn hondje en je kunt mij blij maken met bloemen en planten. Mijn favoriete uitspraak:

“Als je echt iets wilt, ga er dan voor”.

Ik ga ervoor! Jij ook?

Met hartelijke groet,

Het liefst noem ik mijzelf personal organizer; ik werk namelijk voor jou persoonlijk en help jou met organiseren. Ik vind het belangrijk dat er een klik is en ik kan me voorstellen dat jij dat ook vindt. In het inzicht-gesprek leren we elkaar beter kennen. En kunnen we bespreken wat ik voor jou persoonlijk kan betekenen.