Even voorstellen.

Mijn naam is Tara Verhoeven, ik ben professional organizer, opruimcoach en budgetcoach. Ik bied hulp bij het aanbrengen van structuur, overzicht en orde met betrekking tot spullen, papieren en financiën.

Inmiddels heb ik ruim 7 jaar ervaring met het geven van adviezen en hulp bij opruimen en organiseren.

Ik ben de oprichter van de enige echte Online Opruimacademie, een online leeromgeving met cursussen, workshops, E-books, checklists en een bibliotheek vol tips en artikelen over opruimen, administratie, budgetteren, huishouden, planning, en de digitale wereld.

Je kunt mij inschakelen bij alles wat met opruimen en organiseren te maken heeft. Ik voorzie jou van praktische hulp, waardevolle tips en tricks zodat jij een opgeruimd leven kunt realiseren.

Yes, je bent aangemeld voor de videoserie.

Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail waarmee je direct toegang krijgt tot de videoserie en het werkboek.

Ik wens je veel succes!

ps. Geen mail ontvangen? Laat het mij dan even weten. Check ook even je spam. Is mijn e-mail per ongeluk in je spam terechtgekomen? Ook ik houd niet van spam. Voeg mij toe aan je vertrouwde contacten.